ΑΠΟΕΛ: Η λίστα που διέρρευσε και η αναφορά σε αγορά Τάαμαρι

Γκάφα ολκής ή κίνηση τακτικής; Ο Τεχνικός Διευθυντής της Αλμερία, Ντάριο Tρούντι δημοσίευσε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία πέραν από τον κήπο του σπιτιού του και την υπέροχη θέα, διακρίνεται μία λίστα με τα μετεγγραφικά πλάνα της ομάδας.

Σε αυτήν, λοιπόν, διέρρευσαν οι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Αλμερία οι οποίοι είναι προς πώληση. Χοντρά – Χοντρά ο Ντάριο Τρούντι θέλει να πωλήσει τους Βάντα και Τζόναθαν και έναν εκ των Λάζο, Ντάργουιν ή Άπια.

Η ιστοσελίδα www.grada3.com δημοσιεύει πληροφορίες για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα του Τεχνικού Διευθυντή της Αλμερίας και μεταξύ αυτών βρίσκεται και το όνομα του Μούσα Τάαμαρι. Θυμίζουμε πως η ισπανική ομάδα είχε κτυπήσει την πόρτα του ΑΠΟΕΛ γι’ απόκτηση του Ιορδανού επιθετικού, όμως όπως ανέφερε ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων απορρίφθηκε η πρόταση.

Διαβάστε επίσης: «Μίχα και Ατζίλι στο “ραντάρ” ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας»

Μένει να διαφανεί κατά πόσο οι Ισπανοί θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση για απόκτηση του Τάαμαρι. Ο Πρόδρομος Πετρίδης στην Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ είχε πει στους μέτοχους της εταιρείας πως υπάρχει πωλητήριο 2.500.000 ευρώ για τον Τάαμαρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ