aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η κρίσιμη επιθεώρηση της ΟΥΕΦΑ, μάχη με τον χρόνο στην Ντουντελάνζ

ΑΠΟΕΛ: Η κρίσιμη επιθεώρηση της ΟΥΕΦΑ, μάχη με τον χρόνο στην Ντουντελάνζ

Ασταμάτητες είναι οι εργασίες στο «Josy Barthel» ώστε ο χλοοτάπητας του γηπέδου να είναι σε θέση να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης (28/11) ανάμεσα στην Ντουντελάνζ και τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο Λουξεμβούργο οι αναφορές στα Μέσα Ενημέρωσης είναι καθημερινές, καθώς όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ οι άνθρωποι της Ντουντελάνζ κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (26/11) και η ΟΥΕΦΑ να ανάψει «πράσινο» για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Μετά την αναμέτρηση της Εθνικής Λουξεμβούργου και της Πορτογαλίας στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε τόσο στην Ομοσπονδία της χώρας όσο και στην Ντουντελάνζ ότι εφόσον δεν γίνουν βελτιωτικά έργα στο γήπεδο ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί και η πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Διορία στον Τραμετσάνι να τα βρει με τον ΑΠΟΕΛ για τα χρήματα»

Από το πρωί του Σαββάτου (23/11) με τη βοήθεια εταιρείας από την Ολλανδία άρχισαν βελτιωτικά έργα με σύμμαχο τον καιρό, καθώς δεν υπάρχει έντονη βροχόπτωση που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες μέρες με αποτέλεσμα να μαζευτεί λάσπη.

Ο πρόεδρος της Ντουντελάνζ, Ρομαίν Σουμάχερ παρακολουθεί εκτενώς την πορεία των έργων στα οποία συμμετέχων πέραν των 30 ατόμων με εντολή του Δήμου της πόλης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Λουξεμβούργο το κόστος των βελτιωτικών έργων ανέρχεται στις 133.000 ευρώ. Αργά το απόγευμα της Τρίτης (26/11) η ΟΥΕΦΑ θα επιθεωρήσει το γήπεδο. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας την προηγούμενη μέρα όπως συνηθίζεται ώστε να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρόκι που αντικατέστησε τον Τούρκο έχει έντονο παρελθόν με τον ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ