aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η κατάσταση του χλοοτάπητα και νέα καυστική τοποθέτηση για Κ.Φ

ΑΠΟΕΛ: Η κατάσταση του χλοοτάπητα και νέα καυστική τοποθέτηση για Κ.Φ

Για όλα τα θέμα που αφορούν στον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος (Super Sport FM 104.0), ο οποίος αναφέρθηκε στην κάρτα φιλάθλου, στον κρίσιμο αγώνα με την Ντουντελάνζ που θα διεξαχθεί την ερχομενη Πέμπτη, αλλά στην κατάσταση του γηπέδου στο Λουξεμβούργο.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το χθεσινό Fan Day: «Είναι ένα ραντεβού που δυναμώνει την σχέση του κόσμου με την ομάδα. Υπάρχει μια αμεσότητα, οι ποδοσφαιριστές είναι εκεί και έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο. Είχαμε διάφορα που συνέβησαν, ιδιαίτερα ευχάριστα. Αυτό που μας μένει είναι το αίσθημα της ικανοποίησης και τους ευχαριστούμε που μας έδειξαν πως πιστεύουν στην ομάδα. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια, προσηλωνόμαστε άμεσα στον αγώνα με την Ντουντελάνζ που είναι καθοριστικό».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Ήταν από εκείνα τα ματς που στο τέλος της ημέρας μας άφησε ικανοποιημένους συνολικά. Ήταν μια δίκαια νίκη, μια καλή εμφάνιση. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα στο οποίο αναφέρθηκε και ο προπονητής στο οποίο δεν ξέρω, χαλαρώνουμε, η Πάφος ανέβηκε και χρειάστηκε και ο Μπέλετς. Στο δεύτερο μέρος τελειώσαμε το παιχνίδι και πήραμε μια εύκολη θα έλεγα τη νίκη».

Για τον Πάβλοβιτς: «Παρουσίασε πυρετό κατά τη διάρκεια της ημέρας και προτιμήθηκε να απομονωθεί, γι’ αυτό και δεν ήρθε στο Fan Day. Δεν νομίζω όμως πως θα υπάρχει πρόβλημα στο να δηλώσει παρών».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Εμείς για ακόμη μια φορά, μετά από την επιστολή της ΑΕΛ, επαναφέραμε το θέμα. Αναγνωρίζεται από όλους ότι πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα σχετικά με τον νόμο. Ευελπιστούμε πως οι αρμόδιοι βλέπουν αυτά που πρέπει να διορθωθούν. Το πιο περίεργο, είναι πως στην τελευταία συνεδρία της Βουλής, αναγνωρίστηκαν πολλά πράγματα για τροποποίηση του νόμου. Αδυνατούμε να αντιληφθούμε γιατί τα πάντα έχουν σταματήσει. Ελπίζουμε πως σύντομα θα πάρουμε απαντήσεις. Έχουμε φτάσει σχεδόν στο πέρας του πρώτου γύρου και ενώ είπαμε να το συζητήσουμε το Καλοκαίρι, δεν έγινε τίποτα».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με το τοπικό ντέρμπι. Πρέπει να προσηλωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Έτσι λειτουργούμε, παιχνίδι με παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό πρόβλημα με το γήπεδο της Ντουντελάνζ (παρέμβαση από ΟΥΕΦΑ)

Για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ: «Αυτό το οποίο συνεχώς επισημάνω είναι πως αγωνιζόμαστε σε ένα όμιλο στον οποίο τρεις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι. Πάμε να αγωνιστούμε σε μια έδρα ιδιαίτερη. Η ενημέρωση είναι πως σήμερα θα τελειώσει η συντήρηση του χλοοτάπητα, αλλά να μην πιστέψουμε πως θα δούμε ένα καινούργιο γήπεδο. Έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες που μπορούσαμε. Η διάσκεψη Τύπου θα γίνει στο στάδιο που θα γίνει ο αγώνας και θα μπορούμε να το δούμε. Αυτό το οποίο θεωρώ πως αντιλαμβανόμαστε όλοι είναι πως αναγνωρίζουν οι παίκτες πόσο δύσκολος θα είναι ο αγώνας. Η Ντουντελάνζ έχει και αυτή μεγάλες πιθανότητες για να προκριθεί, και έτσι θα έχει μεγάλη πίεση, όπως και εμείς. Αναχωρούμε Τετάρτη στις 10:00 και Παρασκευή θα προπονηθεί η ομάδα το πρωί και αναχωρεί στις 13:00».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ