aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η κατάσταση των «Ντέβι»-Εφραίμ, οι επιστροφές και ο Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Η κατάσταση των «Ντέβι»-Εφραίμ, οι επιστροφές και ο Τάαμαρι

Με τη σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις, αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα.

Οι διεθνείς Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Ρομάν Μπέζιακ, Βιντ Μπέλετς, Όμαρ Χάνι ενσωματώνονται με την ομάδα, όπως και ο Τομάς ντε Βινσέντι που πήρε επιπλέον άδεια για να επισκεφτεί τα συγγενικά του πρόσωπα στην Αργεντινή. Η κατάσταση τόσο του «Ντέβι» όσο και Γιώργου Εφραίμ, που είχαν πρόβλημα τραυματισμού, θα αξιολογηθεί σήμερα.

Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής Σερβίας, η οποία χθες βράδυ είχε αντιμετωπίσει τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και θα βρίσκεται με τη σειρά του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Τελευταία επιστροφή στις προπονήσεις θα είναι αυτή του Μούσα Αλ Τάαμαρι. Η Ιορδανία αντιμετωπίζει στις 19:00 το Νεπάλ, με τον άσο των γαλαζοκίτρινων να αναμένεται πως θα πάρει άλλη μια φορά φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ