aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… ινκόγκνιτο αποστολή Πετρίδη για χρήμα στην Ουκρανία

ΑΠΟΕΛ: Η… ινκόγκνιτο αποστολή Πετρίδη για χρήμα στην Ουκρανία

Για… ινκόγκνιτο επίσκεψη του Πρόδρομου Πετρίδη στον Πειραιά για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για μετεγγραφή του Μούσα Τάαμαρι, έκανε λόγο το βράδυ της Τρίτης η ελλαδική ιστοσελίδα snda.gr με αφορμή ταξίδι του πρόεδρου του ΑΠΟΕΛ στο εξωτερικό.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, όντως ταξίδεψε στην Ουκρανία, αλλά ο λόγος του ταξιδιού δεν είχε να κάνει ούτε με τον Τάαμαρι, ούτε με οποιοδήποτε άλλο μετεγγραφικό ζήτημα. Η επίσκεψη Πετρίδη στην Ουκρανία αφορούσε την ανανέωση συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον κύριο χορηγό της ομάδας την «Parimatch».

H στοιχηματική εταιρεία αποτελεί τον κύριο αιμοδότη του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια από το 2015, ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών το προπονητικό κέντρο της ομάδας μετονομάστηκε σε «Parimatch Αρχάγγελος».

Διαβάστε επίσης: Πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Ουζόχο, πιέζει για υπογραφές

Kατά το ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη στην Ουκρανία «σφραγίστηκε» η ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Parimatch τουλάχιστον έως το 2022. Πρόκειται για μία θετικότατη εξέλιξη που θα φέρει χρήμα στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, κατά την οποία η πανδημία του κορωνοϊού στέρεψε την κάνουλα των εσόδων.

Διαβάστε επίσης: «Η ινκόγκνιτο αποστολή για Αλ Τάαμαρι και οι €450.000 που άνοιξαν πληγές»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ