aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ίδια «ταινία» σε επανάληψη

ΑΠΟΕΛ: Η ίδια «ταινία» σε επανάληψη

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται ξανά στην πολύ γνώριμη θέση των τελευταίων χρόνων. Πρώτα να αποφασίσουν, δηλαδή, εάν επιβάλλεται αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ και έπειτα να τρέξουν για σωτήριες προσθαφαιρέσεις της τελευταίες στιγμής. Σαν να παίζει σε επανάληψη η ταινία της περασμένης σεζόν με παρόμοια λάθη επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη. Απομένει να φανεί εάν αυτή τη φορά οι ενέργειες της διοίκησης του συλλόγου της Λευκωσίας θα αποφέρουν καρπούς.

Στο διά ταύτα, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων άκουσε χθες τις εξηγήσεις που έδωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης για την τραγική εικόνα του περασμένου Σαββάτου στο 0-4 από την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Πλέον όλα είναι ανοιχτά, ωστόσο έως χθες το βράδυ δεν υπήρξε τίποτα τελεσίδικο. Μετά τη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Ελλαδίτη προπονητή, ωστόσο η θέση του θεωρείται πολύ επισφαλής. Πιθανόν εντός της ημέρας να υπάρξουν νεότερα σχετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ