aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η Φλόρα, οι αλλαγές και οι επιστροφές

ΑΠΟΕΛ: Η Φλόρα, οι αλλαγές και οι επιστροφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η πυξίδα είναι πλέον στραμμένη στη Φλόρα Ταλίν. Στον ΑΠΟΕΛ αφήνουν πίσω τους τη «σκόνη» που σήκωσε ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και τη Σούντουβα και σκέφτονται τους Εσθονούς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και στο παιγνίδι αυτό θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα, ίσως και στο τακτικό κομμάτι. Ο λόγος είναι πως στην εξίσωση θα μπουν ο Ενσούε και ο Γκέντσογλου, ίσως και κάποιος ή κάποιοι ποδοσφαιριστές ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Οι 6 κομμένοι του Μπαλταζάρ και το μέλλον τους!

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα έχει στη διάθεσή του ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ποδοσφαιριστών που (λογικά) θα διευκολύνει το έργο του απέναντι στη Φλόρα. Ο Ζαχίντ για παράδειγμα είναι ένας από τους παίκτες που όπως φάνηκε έλειψε από τους γαλαζοκίτρινους και στους δύο αγώνες με τη Σούντουβα.

Ακόμα με τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ιωάννου και έγινε αναγκαστική αλλαγή έλειπε ο Καζού (που θα λείψει και από τον αγώνα με τη Φλόρα) για να τον αντικαταστήσει και να μην υποχρεωθεί ο Μπαλταζάρ να κάνει αλχημείες.

Διαβάστε επίσης: Μετρά αντίστροφα ο Ορ, εκτός λίστας Κάζου και Νατέλ

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο ΑΠΟΕΛ, στον αγώνα με τη Σούντουβα είχε καλά διαστήματα (ειδικά το 45’ – 60’) και λογικά από παιγνίδι σε παιγνίδι θα βελτιώνεται περισσότερο. Μένει μόνο να το αποδείξει και στην πράξη και το σπουδαιότερο να παίρνει και το αποτέλεσμα. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, τι να κάνεις την καλή εμφάνιση αν δεν έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ