aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η έξτρα λύση και η ευκαιρία για τον Μιχαΐλοβιτς

ΑΠΟΕΛ: Η έξτρα λύση και η ευκαιρία για τον Μιχαΐλοβιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εκτός από ηρεμία και χρόνο για ανασύνταξη, το κενό στο αγωνιστικό πρόγραμμα των πρωταθλητών είναι χρήσιμο ώστε οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο να… κερδίσουν χρόνο. Υπενθυμίζουμε πως ο Ρομάν Μπέζιακ υπέστη κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο γονάτου και ο Τόμας ντε Βινσέντι αποκόμισε θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο.

Επίσης, ο Πραξιτέλης Βούρος θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το διάστημα έως το παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς προκειμένου να παρουσιαστεί σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ο Ελλαδίτης αμυντικός που υπέστη κάταγμα τέταρτου μετακάρπιου στο αριστερό χέρι, γυμνάζεται πλέον σε φουλ ρυθμό, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση. Πρόκειται για σημαντική μονάδα.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Ο Τάαμαρι «χάθηκε» στην περίοδο που περίμενε ένα χρόνο

Παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως στόπερ όσο κι ως δεξιός μπακ. Ιδιαίτερα στη δεύτερη θέση προκύπτει μια ανάγκη ξεκούρασης του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος παίζει ανελλιπώς από τον περασμένο Ιούλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ