aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η εξέλιξη με Κρέσπο και η επιστροφή Παρασκευά

ΑΠΟΕΛ: Η εξέλιξη με Κρέσπο και η επιστροφή Παρασκευά

Είναι πολλά τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά στον προγραμματισμό. Απασχολεί το μέτωπο των αποδεσμεύσεων, ωστόσο τούτη την περίοδο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο το μετεγγραφικό.

Γι΄ αυτό και η έντονη κινητοποίηση που καταγράφεται στον ΑΠΟΕΛ, κατά το τελευταίο 48ωρο, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν και να λένε πως σύντομα «σκάνε» ανακοινώσεις. Η αλήθεια είναι πως έγιναν σημαντικά βήματα προόδου στις συζητήσεις με τον Χοσέ Κρέσπο. Στο νέο κύκλο επαφών, διαφάνηκε σύγκλιση σε πολλά ζητήματα που άπτονται πιθανής συμφωνίας, κάτι που γεννά την αισιοδοξία πως τελικά οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Εξαρτάται από τον καθένα, πάντως, από το πώς «διαβάζει» τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Αν θεωρείται μετεγγραφή τελειωμένη όταν υπάρχουν και υπογραφές, τότε η προσθήκη του Ισπανού κεντρικού αμυντικού δεν έχει κλείσει. Όμως, οι επαφές προχωρούν και βρίσκονται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, σε καλό σημείο.

Την ίδια ώρα, προκύπτει σχετική ανησυχία όσον αφορά στο «χαρτί ελευθερίας» του Βιντ Μπέλετς από τη Σαλερνιτάνα. Ο μάνατζερ του Σλοβένου τερματοφύλακα ωστόσο, εξακολουθεί να παρουσιάζεται καθησυχαστικός και παραλλήλως αισιόδοξος πως η κατ΄αρχήν συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Μπέλετς χρονικής διάρκειας δύο ετών θα ενεργοποιηθεί.

Πάμε πιο κάτω: Το σκηνικό γίνεται πιο ξεκάθαρο στο σκέλος των συνεργατών του Σωφρόνη Αυγουστή.  O γυμναστής που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, Γιώργος Παρασκευά, επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί ο Λεωνίδας Παπαδάκης. Είδηση που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα goal.com.cy. Στο πόστο του βοηθού προπονητή αναμένεται να βρεθεί ο Μάκης Σεργίδης, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί μέσω ανακοίνωσης, φωτογραφίζει την έξοδο του Περικλή Παπαπαναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ