aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ετοιμότητα του Δώνη και η προϋπηρεσία ως φουνταριστός

ΑΠΟΕΛ: Η ετοιμότητα του Δώνη και η προϋπηρεσία ως φουνταριστός

Ισχυρή υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ πρώτη φορά θέτει ο Τάσος Δώνης. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός κάλυψε αρκετό από το χαμένο έδαφος σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση σε σχέση με τους συμπαίκτες του και πολύ πιθανόν να είναι στις διαθέσιμες επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και εναπόκειται στον προπονητή αν μπορεί να κερδίσει κάποιους από τους υπόλοιπους 23 που θα βρίσκονται στην αποστολή. Με βάση την εικόνα του, βάζει υποψηφιότητα για να είναι στην αποστολή», δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος και ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως η μπάλα είναι στα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Δώνης στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει ντεμπούτο με τα γαλαζοκίτρινα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος Ελλαδίτης προορίζεται για κυρίως για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, όμως μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Εν τη απουσία του Μάγκλιτσα και με δεδομένο πως ο Κβιλιτάια δεν είναι έτοιμος για ενενηντάλεπτο δεν θα προξενήσει εντύπωση εάν ο Δώνης πάρει χρόνο συμμετοχής στη θέση του φουνταριστού. Άλλωστε, μόνο άγνωστη δεν είναι γι’ αυτόν. Συνολικά στην καριέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trasnfermarkt.com χρησιμοποιήθηκε 58 φορές στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ