aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η εσωτερική μετεγγραφή στα «φτερά» και η αρχηγία στον Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ: Η εσωτερική μετεγγραφή στα «φτερά» και η αρχηγία στον Ζαχίντ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αρχίσει να μοντάρει την ομάδα του και το προχθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας έδειξε πως μπορεί να έχει και μια εσωτερική μετεγγραφή. Αναφερόμαστε στον Ομάρ Χάνι ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Μαρίνο Ουζουνιδη και κατά γενική ομολογία κατάφερε να ξεχωρίσει. Και στη φάση του γκολ που πέτυχε, αλλά και αυτό που δημιούργησε έδειξε πως ταλέντο διαθέτει και μπορεί να προσφέρει πολλά στους γαλαζοκίτρινους.

Παράλληλα ένα άλλο αξιοσημείωτο από το φιλικό είναι και η αρχηγία του Γκάγιας Ζαχίντ. Είναι δεδομένη η επιθυμία του Πρόδρομου Πετρίδη να δώσει περισσότερες ευθύνες στον Ζαχίντ έτσι ώστε να τον κάνει να αισθανθεί πως έχουν αλλάξει πολλά από την περσινή περίοδο, όταν ο Τραμετσάνι δεν τον υπολόγιζε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα λεφτά για Ακιντόλα και η υπόσχεση του Τάαμαρι

Στον τομέα της ενίσχυσης ο ΑΠΟΕΛ είναι σε στάση αναμονής με τον Πρόδρομο Πετρίδη να τρέχει πολλά θέματα. Αμυντικό χαφ, Ακιντόλα, στόπερ και άλλος ένας σέντερ φορ είναι οι ανάγκες, οι προτάσεις έχουν κατατεθεί και πλέον περιμένει απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Πιέρος απαντά για Ομόνοια και τονίζει: «Πρώτος λόγος στον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ