aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η επόμενη δύσκολη ημέρα και η γενική συνέλευση

ΑΠΟΕΛ: Η επόμενη δύσκολη ημέρα και η γενική συνέλευση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εννοείται πως η απογοήτευση στον ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη, με τις αποφάσεις που έπονται να διαμορφώσουν το σκηνικό για το μέλλον της ομάδας στη νέα σεζόν. Εκείνο που προέχει λοιπόν είναι η επόμενη μέρα και δη, η λήψη αποφάσεων.

Προμετωπίδα αποτελεί το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό, από τη στιγμή που υπάρχει η απόφαση του νυν Δ.Σ. για εκλογική γενική συνέλευση. Παρά τα περιοριστικά μέτρα, γίνονται ενέργειες ώστε να γίνει σε σύντομο διάστημα η συνέλευση και οι μέτοχοι να πάρουν θέση. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό καθώς η «οικοδόμηση» του ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2021-22 θα πρέπει να γίνει από άτομα που θα εγκριθούν από την πλειοψηφία των μετόχων.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, παρόλο που δεν τοποθετήθηκε δημοσίως, αναμένεται ότι θα διεκδικήσει την παραμονή του, όπως λέει στο στενό του περιβάλλον. Την ίδια ώρα, ο Θεόδωρος Κυριακίδης έχει εξαγγείλει την πρόθεση να διεκδικήσει την προεδρία. Αναμένεται πως σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα διαμορφωθεί το τελικό σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ