aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η επιθυμία Κωστή και το απομακρυσμένο σενάριο

ΑΠΟΕΛ: Η επιθυμία Κωστή και το απομακρυσμένο σενάριο

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της εκτός έδρας νίκης του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης με 2-3 ο Γιώργος Κωστής εκδηλώθηκε εκφράζοντας έμμεσα την επιθυμία να παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των γαλαζοκιτρίνων.

«Είμαι υπεύθυνος για τρίτη εβδομάδα τώρα. Το παιγνίδι του Σούπερ Καπ μου έδειξε ακριβώς ποια είναι η εικόνα της ομάδας απ’ όλες τις απόψεις. Με βάση αυτή την εικόνα είχα πρώτη φορά μια βδομάδα  για να προετοιμάσουμε την ομάδα. Είμαι από τους ανθρώπους που γνωρίζω όσο κανένας άλλος τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ, τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, το DNA του ΑΠΟΕΛ και την ποδοσφαιρική  ευφυΐα των παικτών.  Το είπα και μετά το παιχνίδι με την Δόξα ότι εγώ πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες. Σήμερα δείξαμε ότι η “φλόγα” και το DΝΑ συνεχίζουν να υπάρχουν στα αποδυτήρια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Ζητώ απ΄ όλο το φίλαθλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει τους παίκτες και την ομάδα», ανέφερε ο Γιώργος Κωστής.

Υπάρχει πιθανότητα ανατροπής των δεδομένων που θέλει τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να είναι στο ψάξιμο για τον νέο προπονητή; Αυτό το γνωρίζει μόνο ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι έθεσαν ως προτεραιότητα την εξεύρεση τεχνικού διευθυντή με τον Ιταλό, Ντομενίκο Τέτι να είναι ο επικρατέστερος. Πάντως, με τα υφιστάμενα δεδομένα το σενάριο παραμονής του Γιώργου Κωστή ως πρώτου προπονητή είναι απομακρυσμένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ