aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… επιστροφή του Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η… επιστροφή του Σόουζα

Με τον Λούκας Σόουζα στην αποστολή θα ταξιδέψει ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Δευτέρας για τη Βουλγαρία. Όπως πηγάζει από τα ενδότερα του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος», ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος θα βρίσκεται στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και εάν κρίνει απαραίτητο, θα του δώσει μάλιστα φανέλα βασικού στο άκρως σημαντικό (και απαιτητικό) 90λεπτο απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ.

Στον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο διαψεύδουν τα σενάρια περί συνάντησης του έμπειρου παίκτη με τον Πρόδρομο Πετρίδη για το μέλλον του στην ομάδα, ξεκαθαρίζουν ότι καμία πρόταση δεν έφτασε στα γραφεία από σύλλογο του εξωτερικού για την πώλησή του. Ο 32χρονος και εκ των κορυφαίων των γαλαζοκιτρίνων στη λήξασα σεζόν, υπενθυμίζουμε, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο φιλικό ματς στη Βουλγαρία, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο. Παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός αξιολογήθηκε ως επιπόλαιος, πριν από την πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ με την ΑΕΚ, αντιμετώπισε μία ενόχληση και έμεινε εκτός για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, επαναλαμβάνουν ότι κανένας ποδοσφαιριστής που θεωρείται σημαντικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, βάζοντας κάπου εκεί τελεία. «Πάγωσαν» τα πάντα που αφορούν και στο μετεγγραφικό σκέλος, με την προσοχή να βρίσκεται εξ ολοκλήρου στο βαρυσήμαντο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης. Εκτός επιλογών είναι μόνο ο Γκιόργκι Κβιλιτάια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ