aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η επιστροφή που ετοιμάζει ο Τραμετσάνι

ΑΠΟΕΛ: Η επιστροφή που ετοιμάζει ο Τραμετσάνι

Οι απουσίες (των Ενσούε, Ντε Βινσέντι) είναι γνωστές, Εφραίμ και Μιλάνοφ ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ο Τραμετσάνι έχει μετρημένα τα κουκιά του για τον σημερινό αγώνα.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως το στήσιμο και η τακτική θα είναι περισσότερο επιθετική σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της ΑΕΛ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι γαλαζοκτρινοι θα αδιαφορήσουν για την άμυνα.

Ο Ρόμο, από τη στιγμή που κέρδισε τη θέση κάτω από τα δοκάρια, θα διατηρήσει τη θέση του, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα παραμείνει η ίδια με τους Βούρο, Μερκή, Καρλάο, Καζού, που τα πήγαν αρκετά καλά με την ΑΕΛ.

Στη μεσαία γραμμή θέση θα πάρει ο Σόουζα, μαζί με τον Μοράις, με τους Αλ Τάαμαρι, Αλωνεύτη στα δύο άκρα και κατά πάσαν πιθανότητα τον Ζαχίντ πίσω από τον «φουνταριστό».

Ο Πακιστανός με νορβηγική υπηκοότητα μπορεί να εξακολουθεί να παραμένει στα ρηχά, η αξία και η ποιότητά του ωστόσο δεν αμφισβητούνται από κανένα. Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ένας εκ των Ρέζα, Ντελατόρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ