aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η επιστολή παραίτησης του Πάνου Παναγιώτου

ΑΠΟΕΛ: Η επιστολή παραίτησης του Πάνου Παναγιώτου

Τους λόγους που τον ώθησαν σε παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ αναλύει στην επιστολή του προς το δ.σ. της εταιρείας ο Πάνος Παναγιώτου. Ήταν στο διοικητικού συμβούλιο της εταιρείας από το Νοέμβριο του 2016 και εκτελούσε, επίσης, χρέη νομικού συμβούλου. Όπως σημειώνει είχε διαφορετική φιλοσοφία και διαφωνία στο θέμα προπονητή, ενώ επικαλείται λόγους ευθιξίας για το κατάντημα της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Πάνου Παναγιώτου

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Μετά από βαθύ προβληματισμό και με μεγάλη λύπη νιώθω την ανάγκη αλλά και παράλληλα την υποχρέωση να υποβάλω σήμερα την παραίτηση μου.

Η παραίτηση μου είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων: της διαφορετικής φιλοσοφίας και της διαφωνίας μου για το θέμα του προπονητή, για τους λόγους που είχα την ευκαιρία να εξηγήσω στην έκτακτη συνεδρίαση της προηγούμενης Κυριακής, και λόγοι ευθιξίας για το κατάντημά της αγαπημένης μας ομάδας, που δεν επιτρέπουν στην συνείδησή μου άλλη επιλογή.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας και εύχομαι να ανακάμψει η ομάδα μας και να βρεθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Παραμένω ως απλός και αγνός στρατιώτης αλλά και αιώνια πιστός στην ιδέα του ΑΠΟΕΛ, και θα βρίσκομαι στη διάθεση της ομάδας για οποιοδήποτε θέμα της επαγγελματικής μου ειδικότητας.

Με εκτίμηση

Πάνος Παναγιώτου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ