aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η επίσημη τοποθέτηση για Τέτι και προπονητή

ΑΠΟΕΛ: Η επίσημη τοποθέτηση για Τέτι και προπονητή

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως ο εκλεκτός της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, είναι ο Ιταλός Ντομένικο Τέτι (δεξιά στη φωτό). Ωστόσο, από το στρατόπεδο των γαλαζοκίτρινων δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται κάτι τέτοιο και ο Νεκτάριος Πετεβίνος για άλλη μία φορά, συνέστησε υπομονή.

«Έχω πει και πριν από λίγες μέρες ότι δεν μπαίνω σε καμία λογική ονοματολογίας. Αυτό που η διοίκηση πράττει είναι να προχωρήσει στις τομές που χρειάζονται για να βοηθηθεί η ομάδα. Λίγη ακόμη υπομονή και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα έχουμε εξελίξεις. Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται τη διακοπή του πρωταθλήματος», ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Διαβάστε επίσης: Θέλουν να γίνει αυτός που θα βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε πορεία restart

Για το θέμα προπονητή και αν θα επιλεχθεί ο εκλεκτός από τον τεχνικό διευθυντή, τόνισε με έμφαση ότι δεν μπορεί να απαντήσει, διότι ακόμη δεν έκλεισε ο τεχνικός διευθυντή και γι’ αυτό το θέμα θα μπορεί να μιλήσει τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ