aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Η επιπλέον άδεια στον Ντε Βινσέντι και το ματς των 14

AΠΟΕΛ: Η επιπλέον άδεια στον Ντε Βινσέντι και το ματς των 14

Ο Τομάς ντε Βινσέντι επιστρέφει εντός της εβδομάδας στην Κύπρο. Στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό δόθηκε επιπλέον άδεια ώστε να ταξιδέψει στη χώρα του για να δει για λίγες μέρες την οικογένειά του. Συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, θα αξιολογηθεί η κατάστασή του όταν επιστρέψει και θα κριθεί από εβδομάδας εάν θα προλάβει το παιχνίδι με τη Δόξα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Εφραίμ αντιμετωπίζει διάταση μυός.

Ακολουθεί ένα πρόγραμμα που του δόθηκε και, ασφαλώς, είναι αμφίβολος για το ματς της 6ης αγωνιστικής. Οι πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών αναγκάζουν την τεχνική ηγεσία να επικεντρωθεί στις προπονήσεις κυρίως σε θέματα φυσικής κατάστασης. Γι’  αυτό και ο Τόμας Ντολ επέλεξε να διεξαχθεί αύριο φιλικό παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας για να μη μείνουν αδρανείς οι διαθέσιμοι παίκτες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Απαράβατος»… κανόνας!

Αυτή την στιγμή στον «Αρχάγγελο» βρίσκονται 14 ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά, από Δευτέρας θα μπουν οι γαλαζοκίτρινοι στη διαδικασία έναρξης της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς (19/10).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ