aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… εκκρεμότητα που «ακούει» στο όνομα Ράφαελ Ρόμο

ΑΠΟΕΛ: Η… εκκρεμότητα που «ακούει» στο όνομα Ράφαελ Ρόμο

Έκλεισε και η… εκκρεμότητα Νεόφυτος Μιχαήλ στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος τερματοφύλακας επέκτεινε την συνεργασία του με τους γαλαζοκίτρινους μέχρι το 2022 και ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης για δύο χρόνια.

Η ομάδα της πρωτεύουσας έβαλε ως πρωταρχικό στόχο μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων για τη σεζόν 2018-19, την ανανέωση συνεργασίας με τον Μπόι Βάτερμαν. Οι δύο πλευρές αφού κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Μπέλετς μετεγγράφηκε λίγο αργότερα στον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο τους θα αποτελούν το βασικό δίδυμο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο νεαρός Πρινιωτάκης θα είναι ο τρίτος της… παρέας.

Έτσι, σύμφωνα και με τα πιο πάνω, μένει στην… απ’ έξω ο Ράφαελ Ρόμο. Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας που χάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω ξεκούρασης (συμμετείχε στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική του ομάδα) βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο ίδιος τονίζει όποτε του δοθεί η ευκαιρία πως θέλει να αγωνίζεται, ωστόσο με τα υφιστάμενα δεδομένα αυτό δεν αναμένεται πως θα συμβεί. Η πιθανότητα οι δύο πλευρές να προσπαθήσουν να βρουν την «χρυσή» τομή ώστε να χωρίσουν οι δρόμοι τους, φαντάζει η επικρατέστερη αυτή τη χρονική στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ