aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η εκκρεμότητα με το… alter ego του Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Η εκκρεμότητα με το… alter ego του Πουρσαϊτίδη

Γκιόργκι Κβιλιτάια, Τονρίκε Οκριασβίλι, Μουρτάζ Νταουσβίλι, Ανδρέας Καρώ, Δημήτρης Θεοδώρου και Ντανίλο Κάμπος. Έξι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη και πλέον η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ «τρέχει» για την τελευταία εκκρεμότητα των προτεραιοτήτων που είχαν τεθεί.

Η φυγή του Εμίλιο Ενσούε και η πρόθεση για παραχώρηση του Κώστα Αποστολάκη δημιουργούν την επιτακτική ανάγκη απόκτησης δεξιού μπακ. Θέση που αγωνιζόταν κατά την ποδοσφαιρική καριέρα του ο Ελλαδίτης προπονητής και που δίδει ιδιαίτερη έμφαση. Αν αποκτηθεί παίκτης με χαρακτηριστικά σαν τα δικά του, δεν θα τον… χαλάσει καθόλου πάντως.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα τελευταία 24ωρα έχει επικεντρωθεί σε δύο παίκτες που αγωνίζονται στο δεξιό άκρο της άμυνας και γίνονται διερευνητικού χαρακτήρα επαφές με τους εκπροσώπους τους ώστε να διαφανεί κατά πόσον είναι εφικτή η κάθοδος ενός εξ αυτών στην Κύπρο για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Το θετικό είναι πως εκπνέει το συμβόλαιο αμφοτέρων με την ομάδα που αγωνίζονταν στη λήξασα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ