aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η εκ των ων ουκ άνευ προσθήκη

ΑΠΟΕΛ: Η εκ των ων ουκ άνευ προσθήκη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεδομένες είναι οι προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση αριστερού μπακ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που χθες διέρρευσε το όνομα του Αλεξάντερ Μπίντερ, δίχως να σημαίνει όμως ότι θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί.

Η ενίσχυση στο αριστερό άκρο πάντως είναι εδώ και καιρό εκ των ων ουκ άνευ για τους γαλαζοκίτρινους. Με τον σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού και τη μετεγγραφή της τελευταίας στιγμής του Νικόλα Ιωάννου στη Νότιγχαμ, ξέμειναν με τον Χρίστο Γουίλερ. Τελευταίως ανέλαβε τον ρόλο σε κάποια ματς ο Χρίστος Σιέλης, ενώ σε κάποια άλλα μετατίθεντο από τα δεξιά πότε ο Εμίλιο Ενσούε και πότε ο Αντρέ Ζεράλδες.

Άλλωστε, ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν δίστασε να αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξή του, στις 29 του περασμένου Οκτωβρίου, ότι: «Το μόνο που υστερούμε είναι στη θέση του αριστερού μπακ». Και αμέσως έγινε γνωστό πού θα κινούνταν πρωτίστως οι πρωτευουσιάνοι για τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο ΑΠΟΕΛ υπέφερε στη συγκεκριμένη θέση κατά την τρέχουσα σεζόν και έχει ανάγκη να ενισχυθεί ποιοτικά. Ο Μπίντερ έχει αξιόλογο παρελθόν, με πέρασμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η τρέχουσα ομάδα του είναι η Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν πως δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζεται και ότι τουλάχιστον έως χθες δεν βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Όσο για τις άλλες κινήσεις του Ιανουαρίου, αναμένονται τα νεότερα από το… βρετανικό μέτωπο. Ο Άγγλος επιθετικός Τζο Γκάρνερ, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για τις τελικές επαφές στις 13 Δεκεμβρίου, παραμένει στο προσκήνιο, ενώ ο Ιρλανδός μέσος Τζακ Μπερν εξακολουθεί να ενδιαφέρει έντονα. Πρόκειται ασφαλώς για επιλογές του Μικ Μακάρθι, ο οποίος δούλεψε στο παρελθόν μαζί τους και τους γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Όσο απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ όμως οι μετεγγραφές, άλλο τόσο ενδιαφέρον είναι ποιοι θα αποχωρήσουν. Ήδη διέρρευσε συμφωνία με τον Μάικ Γένσεν για διακοπή συμβολαίου, ενώ και ο Ομέρ Ατζίλι εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης. Αν λοιπόν οριστικοποιηθεί ότι θα είναι οι δύο που θα κουνήσουν μαντίλι, αναζητείται άλλος ένας (σε περίπτωση και τέταρτης μετεγγραφής, υπάρχει ανοικτή θέση λόγω της μετεγγραφής του Μούσα Αλ Τάαμαρι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ