aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ευκαιρία του Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Η ευκαιρία του Μιλόγεβιτς

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, βλέπει τη διακοπή του πρωταθλήματος σαν ευκαιρία να δουλέψει με τους διαθέσιμους παίκτες, με απώτερο σκοπό να βρει τον τρόπο προκειμένου να επαναφέρει το σύνολο στο σημείο που είχε μείνει στην τελευταία νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Γιατί είναι αλήθεια πως ο ΑΠΟΕΛ, στην πρεμιέρα της β΄φάσης απέναντι στην Ομόνοια, πληγώθηκε δίχως να το περιμένει, κάτι που είχε… αντίκτυπο και στο ματς με την Πάφος FC. Μπήκε πιο υποψιασμένο, ενδεχομένως και πιο συγκρατημένο. Δεν έβγαλε την πίεση που είχε σε άλλα ματς, δεν ήταν επικίνδυνο, δεν είχε τις τελικές που συνηθίζει να έχει.

Ο Σέρβος κόουτς, λοιπόν, καλείται να διορθώσει τις αγωνιστικές ανορθρογραφίες και η ομάδα να παρουσιάζει το προφίλ που είχε στο μεγαλύτερο σκέλος της α΄φάσης του πρωταθλήματος. Ο Μιλόγεβιτς, χωρίς να τον πιέζει ιδιαίτερα ο χρόνος, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο και στο πνευματικό κομμάτι, βρίσκοντας τρόπο να διαχειριστεί τις δύο σερί ισοπαλίες στο ΓΣΠ και το σύνολο, να μπει ξανά στη δράση με καθαρό μυαλό, ηρεμία και ένταση.

Εάν ο ΑΠΟΕΛ, βρει ξανά το καλό του αγωνιστικό προφίλ, όπως λένε στην ομάδα, δεν έχει λόγο να φοβηθεί κάτι στα πλέι οφ. Στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων επικρατεί αισιοδοξία, πως θα καταφέρουν τελικά να πετύχουν τον μεγάλο στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πιο σημαντικό είναι να κλείσουν άπαντες τ’ αφτιά τους και να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ