aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η έμπνευση που δεν βγήκε στον Oυζουνίδη

ΑΠΟΕΛ: Η έμπνευση που δεν βγήκε στον Oυζουνίδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πάρα πολλά σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και την τοποθέτηση του Ούρος Μάτιτς σε έναν διαφορετικό ρόλο στο κέντρο.

Σε ένα ματς που υπήρχαν οι επιλογές για να παρουσιάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάτι πιο «νορμάλ», ιδιαίτερα στον χώρο της οπισθοφυλακής. Προφανώς, ο ΑΠΟΕΛ δεν ηττήθηκε από τη Βασιλεία ένεκα της εν λόγω έμπνευσης. Πολλά πήγαν λάθος. Πλην όμως σε τέτοιας υφής ματς, οποιεσδήποτε «χημείες» στο αρχικό σχήμα, ενδεχομένως να φέρουν αγωνιστικές ανισορροπίες.

Με τις πολλές αλλαγές προπονητών είναι επόμενο να παρατηρηθούν… εμπνεύσεις που να μην αποδώσουν τα προσδοκώμενα. Ο κάθε κόουτς έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και προσέγγισης, οπότε όλα μπορούν να θεωρηθούν «εντός προγράμματος».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ούτε τραυματίας, ούτε ανέτοιμος ο Σιγκούρνταρσον…

Η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ… ταλαιπωρήθηκε αρκετά στην τρέχουσα σεζόν από τακτικές και επιλογές προσώπων, οι οποίες εκ του αποτελέσματος δεν κρίθηκαν επιτυχημένες. Εξάλλου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο πέμπτος τεχνικός που κάθισε στον πάγκο της ομάδας, κάτι που προφανώς δεικνύει πάρα πολλά. Ο 51χρονος, γνωρίζοντας καλύτερα πλέον την ομάδα, θεωρούν στον ΑΠΟΕΛ ότι θα μπορεί να καταρτίσει τα πλάνα του πιο ουσιαστικά.

Ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, πάντως, ερωτηθείς μετά το τέλος του αγώνα με τη Βασιλεία για τη θέση που έπαιξε, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πριν από το παιχνίδι, ο προπονητής με ρώτησε αν μπορώ να παίξω αριστερά λόγω των απουσιών και του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ