aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η διοίκηση Πρόδρομου συνεχίζει στο πηδάλιο

ΑΠΟΕΛ: Η διοίκηση Πρόδρομου συνεχίζει στο πηδάλιο

Οριστικά και αμετάκλητα η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη θα συνεχίσει να κάνει κουμάντο στον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ. Μετά τη χειρότερη ίσως σεζόν στη σύγχρονη ιστορία του και παρά τις διάφορες εξαγγελίες για διοικητικές αλλαγές και υποψηφιότητες, ο ισχυρός ηγέτης των γαλαζοκίτρινων θα ανανεώσει τη θητεία του χωρίς αντίπαλο. Με στόχο βέβαια την επάνοδο στην κορυφή.

Με χθεσινή ανακοίνωση έγινε γνωστό πως έχει ολοκληρωθεί η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ενόψει της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ερχόμενης Τρίτης. Υποψηφιότητα έθεσαν όλα τα μέλη της διοίκησης Πετρίδη, καθώς επίσης και τρεις ανεξάρτητοι. Το ισοζύγιο δυνάμεων δεν μπορεί να ανατραπεί κι έτσι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει με τη συνταγή Πρόδρομου.

Οι υφιστάμενοι διοικητικοί σύμβουλοι που έθεσαν υποψηφιότητα προς επανεκλογή είναι οι Πρόδρομος Πετρίδης, Χάρης Φωτίου, Γιώργος Σταμάτη, Στέλιος Ζαμπάς, Αλέξης Ανδρέου, Νίκος Κουγιάλης, Δημήτρης Θεοχάρους και Θανάσης Χριστοφόρου. Ανεξάρτητοι υποψήφιοι είναι οι Χαρίλαος Παναγίδης, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης και Χρίστος Οικονομίδης.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ θα παραθέσει αύριο συνέντευξη Τύπου για να αναλύσει το πλάνο της επόμενης μέρας, ενώ στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης θα ενημερώσει τους μετόχους για τα πεπραγμένα της θητείας του και για τον σχεδιασμό της νέας.

Όπως είναι γνωστό, το μεγαλύτερο «εμπόδιο» είναι το οικονομικό, για το οποίο όμως, η διοίκηση Πετρίδη θεωρεί ότι είναι διαχειρίσιμο. Ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του Υπουργικού Συμβουλίου για το «κούρεμα» οφειλών προς το Τμήμα Φορολογίας και τον εγγυημένο διακανονισμό εξόφλησης του υπόλοιπου χρέους, υποστηρίζεται ότι υπάρχει η δυνατότητα για προϋπολογισμό της περιόδου 2021-22 που θα ξαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ