aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η διοίκηση «φωνάζει», ο Αυγουστή «βλέπει» ΑΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Η διοίκηση «φωνάζει», ο Αυγουστή «βλέπει» ΑΕΛ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε για άλλη μία φορά παράπονα για τη διαιτησία. Μετά το προχθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα (2-2), ο Νεκτάριος Πετεβίνος με αναρτήσεις του αμφισβήτησε το πλάνο του VAR στο ακυρωθέν γκολ του Σόουζα και έδειξε φωτογραφία με παίκτη της Δόξα να πατά καθαρά στην περιοχή πριν από την εκτέλεση πέναλτι του Σαντίκ.

Επίσης, απάντησε σε χθεσινή ανάρτηση της Δόξας για χέρι του Καρώ στη φάση της ισοφάρισης (2-2), παρουσιάζοντας βίντεο που δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά του, ο Σωφρόνης Αυγουστή πιάνει δουλειά για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ. Ένα δύσκολο και σημαντικό ματς, με τους γαλαζοκίτρινους να αναζητούν την πρώτη νίκη απέναντι σε «ομάδα α’ γκρουπ». Απέναντι σε Απόλλων και Ανόρθωση προηγήθηκε, αλλά ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (1-2).

Οι Οκριασβίλι, Νταουσβίλι, Πολυκάρπου και Ντανίλο θα προσπαθήσουν να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Κύπριος προπονητής θα αισθάνεται πολύ καλύτερα εάν τεθούν στη διάθεσή του. Όχι μόνο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, μα και για τις επιλογές στον πάγκο, καθώς προχθές στο Μακάρειο ήταν περιορισμένες οι επιλογές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ