aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η δικαίωση του Γιάκολις και ο επόμενος μεγάλος του στόχος

ΑΠΟΕΛ: Η δικαίωση του Γιάκολις και ο επόμενος μεγάλος του στόχος

Ο Αντόνιο Γιάκολις αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον ΑΠΟΕΛ και έβαλε κι αυτός το δικό του λιθαράκι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «γαλαζοκίτρινους». Ο Κροάτης μέσος, μίλησε στην ρουμάνικη ιστοσελίδα «digisport.ro» για την απόφαση του να επιστρέψει στην Κύπρο, μετά τη πρώτη του θητεία στον Απόλλωνα αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, δηλώνοντας δικαιωμένος για την επιλογή του.

«Είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανα, ήξερα ότι αν έμενα στην Στεάουα δεν θα έπαιζα και είναι σημαντικό για μένα να παίζω. Νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή, γιατί εδώ έχω την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, και αυτό σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση».

Καταλήγοντας μίλησε για τη ζωή στην Κύπρο και την προοπτική να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ, είναι διαφορετικά από τη Ρουμανία, είναι ο πρώτος τίτλος μου ως πρωταθλητής και είναι πάρα πολλά για μένα. Στόχος μας είναι να πάρουμε και το Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους. Αυτός είναι ο στόχος μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ