aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η διαχείριση του παραπτώματος του Τάαμαρι και η επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Η διαχείριση του παραπτώματος του Τάαμαρι και η επόμενη μέρα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Ιορδανός τιμωρήθηκε προς γνώση και συμμόρφωση, αλλά και παραδειγματισμό των υπολοίπων. Δεν έφτανε η αγωνιστική κάμψη στην απόδοση του Μούσα Αλ Τάαμαρι, ήλθε ο ψεσινός αποκλεισμός από τη 18άδα για να προκαλέσει μεγαλύτερο προβληματισμό. Ο Ιορδανός διεθνής εξτρέμ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έκρινε πως έπρεπε να μείνει εκτός αποστολής. Ενημέρωσε τη διοίκηση και αυτή με τη σειρά της δεν είχε ασφαλώς κανέναν ενδοιασμό να ακολουθήσει την απόφασή του.

Οι πληροφορίες χθες βράδυ έλεγαν πως στην προχθεσινή προπόνηση στο Μπακού, ο Αλ Τάαμαρι αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε πως δεν θα ήταν στο πλάνο για την αρχική ενδεκάδα ενώ καθυστέρησε στην πρωινή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο. Στον ΑΠΟΕΛ, πάντως, δεν θέλησαν να δώσουν λεπτομέρειες για τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής είδε τον αγώνα από την κερκίδα με τη διοίκηση, δια στόματος Χάρη Φωτίου να τονίζει πως άλλαξε πολιτική και δεν θα χαϊδεύει τους ποδοσφαιριστές, αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν τα πάντα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία και το σενάριο πρόκρισης

Μετά το παιχνίδι με την Καραμπάχ ο Τόμας Ντολ τόνισε πως «αυτοί που θέλουν και μπορούν να δουλέψουν θα μείνουν μαζί μας, αυτοί που όχι θα έχουν πρόβλημα», στέλνοντας μήνυμα στα αποδυτήρια της ομάδας του. Το παράπτωμα του Ιορδανού δεν είναι και τόσο σοβαρό, επομένως δεν αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο επενδύει πολλά ο ΑΠΟΕΛ. Ο 21χρονος, λοιπόν, τιμωρήθηκε προς γνώση και συμμόρφωση, αλλά και παραδειγματισμό των υπολοίπων, αφού η απόφαση πάρθηκε σε έναν κρίσιμο αγώνα. Το ίδιο θα πράξει η διοίκηση σε περίπτωση που οποιοσδήποτε άλλος παίκτης υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ