aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η δεύτερη φορά σε 30 παιχνίδια!

ΑΠΟΕΛ: Η δεύτερη φορά σε 30 παιχνίδια!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ 

Ο ΑΠΟΕΛ συμπλήρωσε απέναντι στην Πάφος FC 30 αγώνες κατά την τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Το αξιοσημείωτο σε όλη αυτή τη διαδρομή είναι το γεγονός πως μόλις άλλη μία φορά είχε μείνει μακριά από τη νίκη σε δύο διαδοχικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 είχε ηττηθεί με 2-5 από τη Δόξα (πρωτάθλημα) στο ΓΣΠ και έξι μέρες μετά απέναντι στην ΑΕΚ για το Σούπερ Καπ εξήλθε ισόπαλος στην κανονική διάρκεια (1-1), χάνοντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στη διαδικασία των πέναλτι (1-4).

Τώρα, προερχόμενος από δύο ανεπιτυχείς αποτελέσματα κόντρα σε Αλκή και Πάφος FC, καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά. Όπως έπραξε προ τεσσάρων μηνών. Στο αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα για τον θεσμό του Κυπέλλου επιβάλλεται να μπει με ορμή στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου Σταδίου, εξανεμίζοντας όσο γίνεται πιο νωρίς τις ελπίδες των πρασίνων της Κατωκοπιάς για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στους «8» της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ