aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η δεύτερη απόπειρα για τον Ουζόχο, ένα χρόνο μετά

ΑΠΟΕΛ: Η δεύτερη απόπειρα για τον Ουζόχο, ένα χρόνο μετά

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ για δανεισμό του Φράνσις Ουζόχο από την Ντεπορτίβο λα Κορούνια, με τον Νιγηριανό τερματοφύλακα να… προβάρει σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, τρεις εμφανίσεις μεγάλων κυπριακών ομάδων. Όπως αποκάλυψε το «Goal» σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 21χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα της πρωτεύουσας, καθώς ο δανεισμός του στην Ομόνοια ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2020.

Αναμφίβολα, ο 21χρονος κίπερ αποτελεί… φαινόμενο καθώς τον Ιανουάριο του 2019 υπερασπίστηκε για ένα παιχνίδι την εστία της Ανόρθωσης, έπειτα ακολούθησε το… σήριαλ με το δελτίο υγείας του (αργότερα έπαιξε άλλες δύο φορές στην ομάδα της Αμμοχώστου), ενώ το Καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς η Ομόνοια ήρθε από την… εξωτερική και άρπαξε τον Ουζόχο ενώ οι πληροφορίες τον ήθελαν σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ. Γιατί για όσους δεν το θυμούνται, ο Νιγηριανός βρέθηκε ξανά κοντά στους γαλαζοκίτρινους κατά την περσινή καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, ωστόσο τελικά κατέληξε στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η διάρκεια του συμβολαίου του Ουζουνίδη και το σκεπτικό

Και να που τώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης αξιολόγησε θετικά την περίπτωση του και άναψε πράσινο φως, ώστε να αρχίσουν οι επαφές με την ισπανική ομάδα. Υπενθυμίζουμε πως ο Ουζόχο τραυματίστηκε σοβαρά στις 13 Οκτωβρίου 2019 (ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου) σε παιχνίδι με την Εθνική Νιγηρίας και έχασε ολόκληρη τη σεζόν. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ακολούθησε το στάδιο της αποθεραπείας του και πλέον μετράει αντίστροφα για να ανεβάσει ρυθμούς και να φτάσει σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Τέλος, όπως σημειώσαμε ξανά μέσω σχετικών ρεπορτάζ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, αναμένεται να κινηθούν για ακόμη μια προσθήκη τερματοφύλακα, καθώς οι Μπέλετς και Βάτερμαν θα αποτελέσουν παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ