aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Η χαμένη ευκαιρία της Τσεχίας θα… ξαναβρεθεί!

ΑΠΟΕΛ: Η χαμένη ευκαιρία της Τσεχίας θα… ξαναβρεθεί!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ)

Ο ΑΠΟΕΛ, δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο την έδρα της Μπαρτουβίτσε χθες το βράδυ, αλλά και μία πολύ δυνατή ομάδα με εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της χώρας και σαφώς πιο έτοιμη. Η Μπαρτούβιτσε έδωσε επτά επίσημα παιχνίδια, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έδινε μόλις το πρώτο του.

Παρόλα αυτά οι γαλαζοκίτρινοι έλεγξαν το παιχνίδι στα τρία πρώτα κομμάτια του αγώνα και παρά τα προβλήματα με τα φάουλ στην 4η περίοδο, την κούραση, τα λάθη και τους 28 πόντους που δέχθηκαν, εν τούτοις είχαν την ευκαιρία στο τέλος να επέστρεφαν στη βάση τους με το ροζ φύλλο.

Ήταν εκείνο το χαμένο σουτ για τρεις από την αρχηγό, Βασίλη Κούνα. Αν το σίδερο γινόταν… δίκτυ, ποιος ξέρει τι θα γράφαμε τώρα! Οι Τσέχοι νίκησαν με 80-75. Ας είναι… Βάση, όμως, του τι είδαμε, ο ΑΠΟΕΛ θα βρει μπροστά του και άλλες ευκαιρίες, όσον αφορά στο ευρωπαϊκό του μέλλον. Φθάνει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Δυο λόγια, όμως, είχε να μας πει ο αρχηγός της αποστολής του ΑΠΟΕΛ στη Τσεχία, Μιχάλης Κωνσταντινίδης. «Πράγματι, ήταν ένα παιχνίδι που χάθηκε από ατυχία και μόνο και αυτό έγινε στο τέλος. Ήταν ένα παιχνίδι που αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να το κερδίζαμε, παρά τα πλην που είχαμε απέναντι στη Τσέχικη ομάδα πριν από το τζάμπολ. Σαν ΑΠΟΕΛ, όμως, δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Έγινε ότι έγινε και συνεχίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ