aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η μπίλια γυρίζει, αλλά έως πότε...

ΑΠΟΕΛ: Η μπίλια γυρίζει, αλλά έως πότε…

Γυρίζει η μπίλια για τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Το θέμα είναι έως πότε… Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του επιδεικνύουν πρωτοφανή καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων, σε σχέση με το παρελθόν τους. Έκαναν μία εβδομάδα να ανακοινώσουν την απόλυση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενώ το ερώτημα για το ποιος θα είναι το νέο «αφεντικό» εξακολουθεί να υφίσταται.

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων θέλει αυτή τη φορά να μην κάνει λάθος και εξετάζει ενδελεχώς κάθε λεπτομέρεια από τους προπονητές που θεωρούνται εφικτοί στόχοι. Η λίστα έχει γίνει μικρή πια και μένει η τελική επιλογή, αλλά όπως διαρρέει οι διοικούντες αλλάζουν διαρκώς γνώμη και γι’ αυτό παρατείνεται η αγωνία των φίλων του ΑΠΟΕΛ.

Επομένως, το ενδεχόμενο να έχει προπονητή στην Κύπρο για να παρακολουθήσει το σημερινό (19:00) φιλικό με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου μοιάζει πολύ απομακρυσμένο. Το θέμα είναι ότι πλέον η κλεψύδρα αδειάζει, καθώς χάθηκε μία εβδομάδα και αν κυλήσουν και άλλες μέρες θα εξανεμιστεί το πλεονέκτημα της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ