aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η μπάλα στα πόδια των ποδοσφαιριστών

ΑΠΟΕΛ: Η μπάλα στα πόδια των ποδοσφαιριστών

Μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητές τους; Ποια είναι η πραγματική αξία τους; Ποια η ποιότητά τους; Μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις; Πόσο καλοί αποδέκτες είναι στις εντολές του κόουτς;

Η μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι καλούνται να ανεβάσουν στροφές και φυσικά, να δικαιώσουν τις προσδοκίες. Μετά από δύο σερί «λευκές» ισοπαλίες στο πρωτάθλημα απέναντι σε ΑΕΛ και Καρμιώτισσα (0-0), καλούνται να σηκώσουν ανάστημα και στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ακρίτα, να βγάλουν τον καλό αγωνιστικό εαυτό τους, επιστρέφοντας από την Πάφο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ποντάρουν στο ψυχολογικό «ντοπάρισμα» των ποδοσφαιριστών προκειμένου να επανέλθει άμεσα η ομάδα σε νικηφόρα τροχιά. Η κατάκτηση του τίτλου παραμένει ο διακαής πόθος όλων στην ομάδα της Λευκωσίας, με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να πιστεύουν ότι το σύνολο έχει τις δυνατότητες για να υλοποιήσει τον συγκεκριμένο στόχο. Εξίσου έντονη είναι και η πίστη των οπαδών, παρά την απογοήτευσή τους. Το γεγονός ότι δίνουν έντονο «παρών» τόσο εντός όσο και εκτός έδρας αναμετρήσεις, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους ποδοσφαιριστές, δεικνύει αρκετά.

Ο νέος προπονητής με τη βοήθεια των συνεργατών του, θέλει σε σύντομο χρονικό διάστημα να… φτιάξει έναν ΑΠΟΕΛ που θα γυρίζει την μπάλα, που θα την κυκλοφορεί χωρίς να την «παιδεύει» και κυρίως θα κινείται ταχύτατα. Σε αυτήν την προσπάθεια, λοιπόν, σύμμαχος μπορούν να αποτελέσουν τα θετικά αποτέλεσμα, τα οποία φέρουν ηρεμία και προσδίδουν αυτοπεποίθηση.

Η κατάσταση των Βιγιαφάνες (αιμάτωμα) και Τσεπάκ αξιολογείται καθημερινά, όπως κι άλλων παικτών που έχουν μικροπροβλήματα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ