aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ατάκα του Πετεβίνου για τις σκέψεις του Αλωνεύτη

ΑΠΟΕΛ: Η ατάκα του Πετεβίνου για τις σκέψεις του Αλωνεύτη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, έσταξε μέλι για τον Στάθη Αλωνεύτη που αποχωρεί από την ομάδα μετά από οκτώ σερί χρόνια και έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους (7 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 2 Super Cup) και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν γνωρίζει εάν ο έμπειρος Κύπριος μεσοεπιθετικός θα ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Δε γνωρίζω τις σκέψεις του Στάθη, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τις ανακοινώσει ο ίδιος σύντομα», είπε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ ΦΜ). και συνέχισε: «Ειδικά όταν μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση όχι μόνο για το ΑΠΟΕΛ αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Στάθης είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα επιτεύγματα μιλούν από μόνα τους. Ο Στάθης του ΑΠΟΕΛ είναι μια περίπτωση που θα γραφτεί στην ιστορία της ομάδας με πολύ λαμπερά γράμματα, καθώς δεν έχει καταφέρει άλλος ποδοσφαιριστής να κουβαλά το απόλυτο ρεκόρ σε σερί τίτλους. Είναι συνυφασμένος με την πιο λαμπερή εποχή του ΑΠΟΕΛ και ολοκληρώνει αυτό τον κύκλο όχι με τις καλύτερες συνθήκες ένεκα της πανδημίας, αλλά είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να ζήσει απέναντι της και ο Στάθης αλλά και όλοι μας. Έχει μπει στο πάνθεο του ΑΠΟΕΛ και του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Ερωτηθείς αν ο ΑΠΟΕΛ θα τιμήσει τον Στάθη, είπε: «Υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες σε αυτό το κομμάτι και είναι κάτι που δουλεύουμε. Δυστυχώς αυτή την εποχή δεν μπορούμε να μεταφέρουμε κάτι. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η ευκαιρία της ανταπόδοσης απ’ τη μια πλευρά στην άλλη. Όταν θα λείπει ο κόσμος τι να το κάνεις. Είναι μιας ενέργεια όμως που έχουμε στο μυαλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ