aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… αστραπή και οι 48 ημέρες

ΑΠΟΕΛ: Η… αστραπή και οι 48 ημέρες

Ο ΑΠΟΕΛ επιχείρησε… επίθεση-αστραπή στο μετεγγραφικό παζάρι. Απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά (Οκριασβίλι, Νταουσβίλι, Κβιλιτάια, Καρώ, Θεοδώρου, Ντανίλο), ενώ μετρά και την επιστροφή τριών παικτών από δανεισμό (Μιχαήλ, Σάβιτς, Χάνι).

Ασχέτως λοιπόν του ότι μπορεί να σημειωθούν ανατροπές στη συνέχεια, όπως συμβαίνει συχνά στις καλοκαιρινές προετοιμασίες κάθε ομάδας, στον Αρχάγγελο υπάρχει πλέον μεγάλος αριθμός παικτών και μπόλικος χρόνος για να δουλευτούν.

Είναι θετικό λοιπόν για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και τους συνεργάτες του ότι στα χέρια τους έχουν σχεδόν όλο το έμψυχο δυναμικό για να δουλέψουν, καθώς οι εκκρεμότητες είναι λίγες. Έως την έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι ορισμένη στις 21 Αυγούστου, μεσολαβούν 48 ημέρες. Κάτι λιγότερο δηλαδή από δύο μήνες, που θα περιλαμβάνουν τη μετάβαση στο Πράβετς και οκτώ φιλικά (τέσσερα στην Κύπρο και άλλα τόσα στη Βουλγαρία).

Ένα αρκούντως ικανοποιητικό διάστημα για να επιτευχθούν όσα στοχεύονται σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο προπονήσεων (φυσική κατάσταση, ομοιογένεια, μοντάρισμα, τακτική κ.λπ.).

Ήδη κύλησε η πρώτη εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας. Εντός της περιλαμβάνονταν, πέραν των προπονήσεων, οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αφού ολοκληρώθηκαν οι χρήσιμοι και απαραίτητοι έλεγχοι, πλέον ο Πουρσαϊτίδης θα έχει όλο το πρόγραμμα στη διάθεσή του για την εκγύμναση των παικτών του.

Απομένουν 12 ημέρες έως την αναχώρηση της αποστολής για το Πράβετς, όπου θα διεξαχθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας μεταξύ 16 και 30 Ιουλίου. Το προπονητικό επιτελείο θα αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει τον ρυθμό στις προπονήσεις των επόμενων ημερών και έως την πτήση για τη βαλκανική χώρα θα αρχίσει να κυλά το νερό στο αυλάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ