aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… απογείωση και τα εκατομμύρια

ΑΠΟΕΛ: Η… απογείωση και τα εκατομμύρια

Εάν υπήρχε μαγικό κουμπί ώστε να μετατραπεί ο ΑΠΟΕΛ από τη μία στιγμή στην άλλη σε καλοκουρδισμένο σύνολο, τότε θα το πατούσαν πριν από δύο περίπου χρόνια οι πρωτευουσιάνοι. Ούτε ο Σωφρόνης Αυγουστή έφερε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» μαγικό κουμπί, ούτε κουβάλησε στις αποσκευές μαγικό ραβδάκι.

Έφερε, όμως, θετική ενέργεια για την οποία έκανε λόγο χθες ο Πρόδρομος Πετρίδης και κυρίως, ανέβασε την ψυχολογία των παικτών. Ζητεί μέγιστη προσήλωση στις προπονήσεις, γνωρίζοντας πως απαιτείται παραλλήλως πίστωση χρόνου και στήριξη ώστε να αρχίσουν να φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο τα δείγματα της δουλειάς του.

Επομένως, όποιος περιμένει ότι μέσα σε ένα 10ήμερο θα παρουσιαστεί έναν ΑΠΟΕΛ που θα πετά «φωτιές» στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μάλλον αδυνατεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα.

Ασφαλώς, οι φίλοι της ομάδας θα περιμένουν να διαπιστώσουν βελτίωση στον αγώνα της Δευτέρας (18:00), ωστόσο μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Μόνο με τις νίκες ενισχύεται το καλό κλίμα και αποτελεί αφετηρία για να χτιστεί η δυναμική ενός συνόλου. Ο επικείμενος αντίπαλος, παρεμπιπτόντως, μόνο εύκολο καρύδι δεν είναι.

Στον ΑΠΟΕΛ, περιμένουν από εδώ και στο εξής να δουν μια προοδευτική βελτίωση της ομάδας, ικανή να τη σπρώξει με αξιώσεις προς την υλοποίηση των στόχων της. Οι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ προσδοκούν ότι θα μπουν ομαλά στην… εξίσωση και θα διευρύνουν το βεληνεκές.

Εξάλλου, ξοδεύτηκαν εκατομμύρια. Έγινε και φέτος οικονομική υπέρβαση, με τον πρόεδρο της ομάδας να σημειώνει ότι «δεν είχαμε προσχεδιάσει να ανοιχτούμε τόσο πολύ» και ότι «πήγαμε αρκετά πιο πάνω από τα προδιαγραφόμενα που μελετήσαμε και αναφέραμε στη Γενική Συνέλευση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ