aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η απόφαση για τους «κομμένους» και η ευκαιρία του Κατσαντώνη

ΑΠΟΕΛ: Η απόφαση για τους «κομμένους» και η ευκαιρία του Κατσαντώνη

Στην τελευταία εβδομάδα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» μπήκε ο ΑΠΟΕΛ. Την Παρασκευή οι γαλαζοκίτρινοι αναχωρούν για τη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους. Μέχρι τότε, θα «κλειδώσουν» και οι αποφάσεις του προπονητή όσον αφορά στους παίκτες που θα… κοπούν.

Οι Κάρλος Ντίας, Κώστας Αποστολάκης, Ομάρ Χάνι, Χρίστος Σιέλης αναμένεται ότι θα μείνουν Κύπρο. Ο Ελλαδίτης δεξιός μπακ αναζητεί στην Ελλάδα τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του, ενώ ο Σιέλης ζήτησε από τη διοίκηση όπως τακτοποιηθεί οικονομικά και να βρει ως ελεύθερος ομάδα.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Κατσαντώνη, το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα ακολουθήσει την αποστολή στη Βουλγαρία, θα διανύσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και μέσα στον επόμενο μήνα θα ληφθεί η τελική απόφαση κατά πόσο θα κερδίσει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν ή θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ