aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η απόφαση για τον Μουχτάρη και η παράταση για έξι

ΑΠΟΕΛ: Η απόφαση για τον Μουχτάρη και η παράταση για έξι

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα αποφασίσει αν θα ενταχθεί στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Στέφανος Μουχτάρης ή αν θα παραχωρηθεί ξανά δανεικός στη Δόξα. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός ανήκει από πέρσι στους γαλαζοκίτρινους, εντούτοις παρέμεινε στους πράσινους της Κατωκοπιάς, οι οποίοι θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και για τη νέα σεζόν. Ο Ιταλός προπονητής, όμως, θα τον αξιολογήσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα πάρει την απόφασή του.

Εν τω μεταξύ, παράταση της άδειάς τους αναμένεται να πάρουν οι Κύπριοι διεθνείς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή για το αποψινό ματς με τη Ρωσία. Πρόκειται για τους Νικόλα Ιωάννου, Κωστάκη Αρτυματά και Γιώργο Εφραίμ, καθώς και τους δανεικούς της λήξασας σεζόν Νεόφυτο Μιχαήλ (ΠΑΣ Γιάννινα), Μηνά Αντωνίου (ΕΝΠ) και Ανδρέα Μακρή (ΑΕΛ).

Ασφαλώς, οι Αρτυματάς, Αντωνίου, Μιχαήλ και Μακρής θα αρχίσουν προετοιμασία με τους γαλαζοκίτρινους, σε περίπτωση που προηγουμένως δεν παραχωρηθούν σε άλλη ομάδα είτε δανεικοί είτε με ελευθέρα. Το θέμα θα χειριστεί η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, κατόπιν συνεννόησης με τους Πάολο Τραμετσάνι και Ντομένικο Τέτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ