aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η απόφαση για Νταουσβίλι και τα δύο σενάρια

ΑΠΟΕΛ: Η απόφαση για Νταουσβίλι και τα δύο σενάρια

Ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση έδωσε στον ΑΠΟΕΛ το σπουδαίο «διπλό» επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο. Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με μόλις ένα γκολ παθητικό. Διατηρούν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις τρία γκολ παθητικό και μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι με ομάδες του Big-6 (Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα).

Οι αγώνες που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, με Ένωση εντός έδρας και Δόξα εκτός, δίνουν προοπτική για διεύρυνση του νικηφόρου σερί. Όμως, στον «Αρχάγγελο» δεν πετάνε στα σύννεφα, αναγνωρίζουν ότι πρέπει να βελτιωθούν σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού και κυρίως στο παραγωγικό και εκτελεστικό κομμάτι.

Ενόψει της αναμέτρησης με το Παραλίμνι την ερχόμενη Παρασκευή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, αφού συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών, και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής με τη Δόξα στην Περιστερώνα.

Με δεδομένη και την απουσία του Κοσταντίνοφ, είτε ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με δίδυμο στα χαφ τους Βιγιαφάνιες και Σαρφό, όπως έπαιξε δηλαδή στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, είτε ο Σατσιάς θα πάρει φανέλα βασικού. Στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Καρώ, ενώ η κατάσταση των Κβιλιτάια και Μπλουμ θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ