aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η αποχή του Εφραίμ και το 90λεπτο του Μπέζιακ

ΑΠΟΕΛ: Η αποχή του Εφραίμ και το 90λεπτο του Μπέζιακ

Η προχθεσινή ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Γιώργου Εφραίμ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αγωνίσθηκε για 73 λεπτά με το εθνόσημο στο στήθος, χωρίς όμως να φτάσει στα παλιά στάνταρ καλής απόδοσης. Ο διεθνής εξτρέμ, εμφανίστηκε επηρεασμένος ένεκα της αποχής από την αγωνιστική δράση. Παρόλο που προσπάθησε, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, με εξαίρεση μια καλή ενέργεια και σουτ στο 54ο λεπτό. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έπαιξε ο Γιώργος Μερκής και ασφαλώς ο Νικόλας Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έφυγαν ήδη 500

Υποχρεώσεις είχαν και οι Ρομάν Μπέζιακ, Βιντ Μπέλετς με τη Σλοβενία. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο του 7ου ομίλου Πολωνία, όπου η εθνική του ομάδα πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-0. Ο τερματοφύλακας των γαλαζοκιτρίνων ήταν στον πάγκο. Η Σλοβενία έφτασε στους 8 βαθμούς και θα παλέψει για τη δεύτερη θέση του ομίλου έως το φινάλε. Αντιμετωπίζει αύριο εντός έδρας το Ισραήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ