aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η απάντηση του Πετρίδη για το δάνειο €2.000.000

ΑΠΟΕΛ: Η απάντηση του Πετρίδη για το δάνειο €2.000.000

Ερωτηθείς για το δάνειο 2.000.000 ευρώ για το οποίο έκανε αναφορά ο Θεόδωρος Κυριακίδης, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης είπε πως τέθηκαν συγκεκριμένοι όροι γιατί υπάρχουν προσωπικές του δεσμεύσεις, συν δεσμεύσεις για κάποιες από τις μετοχές του ΑΠΟΕΛ.

«Αυτό το δάνειο προήλθε από δικές μου επαφές. Δεν θα ήθελα να πληρώσει κανείς ένα δάνειο 2.000.000 εάν θα φύγω από τον ΑΠΟΕΛ. Δεν είμαι κανένας βλάκας. Αρκετά προσφέρουμε και θα φανούν στις οικονομικές καταστάσεις. Έχει ξαναδοθεί άτοκο δάνειο από τη συγκεκριμένη πηγή, την οποία ξόφλησε ο ΑΠΟΕΛ.

Όλα αυτά τα περί υποθηκεύσεων και άλλες ψευτιές, λυπούμε να πω ότι είναι χαμηλού επιπέδου. Εάν δείτε την ανακοίνωση της ΚΟΠ για τα χρέη των ομάδων, δεν διαφοροποιούμαστε σε σχέση με τις άλλες μεγάλες ομάδες. Γιατί κάποιοι στον ΑΠΟΕΛ να κινδυνολογούν; Για ποιο λόγο;», ήταν η αναφορά του πρόεδρου των γαλαζοκιτρίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ