aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η απάντηση του Μιλόγεβιτς για Μαρκίνιος

ΑΠΟΕΛ: Η απάντηση του Μιλόγεβιτς για Μαρκίνιος

Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, όπως και οι δημοσιογράφοι, στο άκουσμα της χθεσινής εντεκάδας πριν από το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ (1-2). Ο λόγος ήταν η μη συμπερίληψη του Μαρκίνιος στο αρχικό σχήμα.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι να μην αρχίσει ένας από τους βασικούς πυλώνες της πολύ καλής πορείας που προηγήθηκε! Σχολιάστηκε στο τηλεοπτικό pre game του αγώνα, μα και στα ΜΚΔ από τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων πριν και (κυρίως) μετά την ήττα στο ΑΕΚ Αρένα.

Ωστόσο, η απάντηση δόθηκε από τον καθ’ ύλην αρμόδιο μία εβδομάδα προηγουμένως, μετά τη νίκη 2-0 εις βάρος του Ακρίτα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει ότι ο Βραζιλιάνος φαίνεται κουρασμένος στα τελευταία ματς:

«Ήρθε το καλοκαίρι χωρίς διακοπές. Δεν είχε χρόνο να ξεκουραστεί. Όπως πάει θα έχει δύο συνεχόμενες σεζόν χωρίς ξεκούραση. Θα κοιτάξουμε να τον ξεκουράσουμε, είναι σημαντικός παίκτης. Είναι φυσιολογικό, δεν με ανησυχεί καθόλου. Φαίνεται ότι χρειάζεται ξεκούραση και τη βοήθεια από εμάς».

Εξού και μπήκε αλλαγή στο 64’ χθες και μάλιστα μείωσε στο 88’ για τον ΑΠΟΕΛ δίνοντας ελπίδες αποφυγής της ήττας, που όμως έπεσαν στο κενό. Άλλωστε, η απόδοση των γαλαζοκιτρίνων ήταν από τις καλύτερες που είχαν φιλοξενούμενοι στην «Αρένα». Με την κατοχή υπέρ τους, με σχεδόν διπλάσιες τελικές από την ΑΕΚ και δοκάρι.

Η ξεκούραση του Μαρκίνιος θα είναι κάτι που θα δουν ξανά οι οπαδοί των πρωτευουσιάνων στη συνέχεια. Ο νεοαποκτηθείς Μπεν προσφέρει άλλη μία επιλογή, ενώ υπάρχουν για τη θέση του εξτρέμ και οι Εφραίμ, Εντονγκαλά, (κατά συνθήκην ο) Ντάλσιο και Θεοδώρου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ