aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η απαίτηση του Γιοβάνοβιτς για Αγουέρο και η… πληρωμένη απάντηση

ΑΠΟΕΛ: Η απαίτηση του Γιοβάνοβιτς για Αγουέρο και η… πληρωμένη απάντηση

Ο Σέρχιο Αγουέρο βρίσκεται στο επίκεντρο των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, καθώς ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του λόγω καρδιακής πάθησης. Τα διαδικτυακά αφιερώματα δίνουν και παίρνουν, ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε ποστ για χάρη του και, να μην το κουράζουμε, η μέρα του ανήκει! Έχει όμως και η Κύπρος σχέση με τον Αργεντινό διά μέσω του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετώπισαν δύο φορές την τότε ομάδα του Ατλέτικο Μαδρίτης (0-0, 1-1). Από το πρώτο παιχνίδι προέκυψε και μία πέρα για πέρα ξεκαρδιστική συζήτηση ανάμεσα σε Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Αλτίν Χατζί, με θέμα το μαρκάρισμα του Αγουέρο.

Ήταν 15 Σεπτεμβρίου 2009, πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι -τότε- Λευκωσιάτες άρχιζαν από το «Βιθέντε Καλδερόν» το ταξίδι τους στα αστέρια και ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός από τη χώρα του ταγκό είχε κέφια. Κάποια στιγμή ο Σέρβος νυν προπονητής του Παναθηναϊκού και τότε του ΑΠΟΕΛ, κατσάδιασε τον Αλβανό αριστερό μπακ επειδή… έχασε σε κάποιες περιπτώσεις τον Αγουέρο.

Τότε ο Χατζί γύρισε προς τον Γιοβάνοβιτς και του είπε απορημένος: «Τι θέλεις να κάνω; Να βάλω ραντάρ; Δεν τον προλαβαίνω». Η ατάκα «έγραψε» και φυσικά, διέρρευσε τις επόμενες ημέρες στον Τύπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ