aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η απαίτηση σε Ντολ και το νεύμα του Γερμανού στους «πορτοκαλί»

ΑΠΟΕΛ: Η απαίτηση σε Ντολ και το νεύμα του Γερμανού στους «πορτοκαλί»

Ατμόσφαιρα γηπέδου δημιούργησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Εκατοντάδες «πορτοκαλί» βρέθηκαν στο «Pari match Aρχάγγελος» και έδωσαν σύνθημα ανατροπής στους ποδοσφαιριστές ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης με την Καραμπάχ.

Την πρώτη επαφή με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ είχε και ο Τόμας Ντολ, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Οι «πορτοκαλί» απαίτησαν με συνθήματα από τον Γερμανό προπονητή να οδηγήσει την ομάδα με πάθος στην αναμέτρηση και ο ίδιος μόλις επιβιβάστηκε στο λεωφορείο με προορισμό την Λάρνακα, καθώς τα μεσάνυχτα η αποστολή αναχωρεί για Αζερμπαϊτζάν, γύρισε προς το μέρος του κόσμου και με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού έδειξε ότι αντιλαμβάνεται τα μηνύματά τους.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο που κατέγραψε η ιστοσελίδα μας: ΒΙΝΤΕΟ: «Έκαψαν» τον «Αρχάγγελο», με συνθήματα ανατροπής οι «πορτοκαλί»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ