aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η «ανορθογραφία», τα εξανεμισμένα περιθώρια και οι «μπαταρίες»

ΑΠΟΕΛ: Η «ανορθογραφία», τα εξανεμισμένα περιθώρια και οι «μπαταρίες»

Με έξι αγωνιστικές να μένουν στα πλέι οφ, προφανώς όλα μπορεί να συμβούν και οι διαδοχικές ήττες του ΑΠΟΕΛ, να αποδειχθούν «ανορθογραφία» και τίποτα περισσότερο στη μάχη του τίτλου.

Ωστόσο, εξανεμίσθηκαν τα περιθώρια λάθους. Και τα τρία ματς που έπονται σε διάστημα 16 ημερών, δύο εκτός έδρας (ΑΕΚ 31/3, Πάφος FC 15/4) και το άλλο στο ΓΣΠ (Ανόρθωση 7/4), μπορούν να χαρακτηριστούν καθοριστικά για τους πρωτευουσιάνους.

Με αυτό το σκεπτικό, η σημερινή ημέρα αποτελεί την επανέναρξη των προπονήσεων μετά από τριήμερο ρεπό. Με την ελπίδα πως οι ημέρες που δόθηκαν ήταν αρκετές ώστε να «γεμίσουν μπαταρίες» οι καταπονημένοι ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στα ευχάριστα για τον Ρικάρντο Σα Πίντο το ότι δεν θα ενσωματωθεί τελικά ο Ντάλσιο στην αποστολή της Γουινέας Μπισάου, ενώ είναι πιθανό να ισχύσει επίσης το ίδιο για τον Μεχρί και το Ιράν. Από εκεί και πέρα, αναμένονται τα νεότερα για τον Κβιλιτάια, ο οποίος θα εξεταστεί από τον γιατρό της Γεωργίας.

Από τις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας θα απουσιάσουν σίγουρα οι Ντβάλι (Γεωργία), Κονσταντίνοφ (Βουλγαρία), Μπέλετς (Σλοβενία), Κίττος, Σατσιάς και Βρόντης (U21).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ