aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η άνιση μάχη και 10άρι νικών της Καραμπάχ

ΑΠΟΕΛ: Η άνιση μάχη και 10άρι νικών της Καραμπάχ

Από τις 13 Αυγούστου 2019, όταν δηλαδή γνώρισε την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (0-2), η Καραμπάχ έδωσε μέχρι σήμερα 12 αγώνες σε Αζερμπαϊτζάν και Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ πανηγύρισε τη νίκη σε 10 αναμέτρησης, δείγμα της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τρεις «γρίφοι» για την 11άδα

Δέχθηκε σε 2 παιχνίδια την ήττα. Η πρώτη από τη Λίνφιλντ Βορείου Ιρλανδίας εκτός έδρας (2-3), αλλά εντός έδρας έκανε την ανατροπή (2-1) και πέρασε στους ομίλους. Η δεύτερη ήττα προήλθε από τη Σεβίλλη μέσα στο Μπακού (0-3).

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Καταδικαστική μια ενδεχόμενη ήττα» (μίλησε για τις μέτριες εμφανίσεις)

Απ’ εκεί και πέρα, στις κερκίδες θα βρίσκονται αύριο βράδυ περίπου 100 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Ουσιαστικά, θα «χαθούν» στα στάδιο του Μπακού αφού μέχρι χθες η Καραμπάχ προπώλησε περισσότερα από 15.000 εισιτήρια. Αριθμός που θα αυξηθεί σημαντικά, πλην όμως θεωρείται δύσκολο οι φίλοι της Καραμπάχ να φτάσουν τους 30.000, όσοι δηλαδή είχαν βρεθεί στην προηγουμένη αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ