aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ανατροπή με δύο και οι τέσσερις της «μαύρης» λίστας

ΑΠΟΕΛ: Η ανατροπή με δύο και οι τέσσερις της «μαύρης» λίστας

Στον ΑΠΟΕΛ δήλωσαν πολλάκις ότι το καλοκαίρι είναι μακρύ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν ανατροπές στο ρόστερ. Εξ αρχής οι γαλαζοκίτρινοι ήξεραν ότι η πολυκοσμία αριθμού ξένων και κοινοτικών θα έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή συμβολαίων.

Τα δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν αλλάζουν συνεχώς. Ήδη οι πρώτες ανατροπές έγιναν. Ο Βούρος ήταν εκτός λίστας των ευρωπαϊκών αγώνων στο ξεκίνημα της σεζόν, πλέον ανανέωσε το συμβόλαιό του και είναι ο παρτενέρ του Καρλάο.

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αποχώρηση του Ρουέδα (εξαιτίας του τραυματισμού του και όχι της ικανότητας του), όμως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μπήκε σε πορεία επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους και πλέον δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του.

Διαβάστε επίσης: Πάρθηκε απόφαση για άλλη μία αποχώρηση στον ΑΠΟΕΛ

Αντίθετα, ο Ταβάρες αποκτήθηκε για να πάρει θέση βασικού. Στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν στην ενδεκάδα, όμως οι εμφανίσεις του δεν έπεισαν και αφού παραγκωνίστηκε στους αγώνες με την Χάποελ Μπερ Σεβά, έμεινε εκτός λίστας για τα παιχνίδια των πλέι-οφ με την Αστάνα και μετρά μέρες στον «Αρχάγγελο».

Διαβάστε επίσης: Ο Βούρος εκθέτει τους στόπερ των χιλιάδων ευρώ!

Εκτός επιλογών του Μπρούνο Μπαλταζάρ έμεινε και ο δανεικός Νατέλ (είναι κάτω των 23 ετών και μπορεί να δηλωθεί στον κατάλογο Β όμως λαμβάνει θέση ξένου), ενώ το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε για τους Βινίσιους και Ορ. Θυμίζουμε ότι αποχώρησε ο Πολιακόφ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε αναζήτηση επιθετικού και εφόσον ολοκληρωθεί η μετεγγραφή θα πρέπει να αδειάσει άλλη μία θέση ξένου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ