aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η αλήθεια για τα περί αποχώρησης του Νούχιου

ΑΠΟΕΛ: Η αλήθεια για τα περί αποχώρησης του Νούχιου

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ, διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες που φέρουν τον Άντχε Νούχιου να έχει ειδοποιηθεί πως θα αποτελέσει παρελθόν. Σε καμία περίπτωση, όπως λένε, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι πως μάνατζερ που ενεργούν εκ μέρους ομάδων του εξωτερικού, έχουν προσεγγίσει τους γαλαζοκίτρινους, ζητώντας λεπτομέρειες για τις συμβατικές δεσμεύσεις του υψηλόσωμου Κοσοβάρου επιθετικού.

Ο Νούχιου αγωνίσθηκε σε 13 αγώνες πρωταθλήματος και 1 στο κύπελλο, μένοντας «άσφαιρος». Το κοντέρ του γράφει 947 λεπτά, χωρίς να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό. Ούτε ο Μπεν Σαχάρ έκανε τη διαφορά, ωστόσο δείχνει ανεβασμένος στα τελευταία ματς, πετυχαίνοντας συνολικά 4 τέρματα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Από αρχηγός του Xένινγκ Μπεργκ στα γαλαζοκίτρινα

Την ίδια ώρα, ο Πουρσαϊτίδης μετρά αντίστροφα για να προσθέσει στο πλάνο του και τον Τζο Γκάρνερ. Ο Άγγλος επιθετικός, μετά την περίοδο της καραντίνας, αρχίζει να ανεβάζει ρυθμό και σύντομα θα αποτελέσει άλλη μία πολύ καλή επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ