aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η αισιόδοξη νότα και το μεγάλο ζητούμενο

ΑΠΟΕΛ: Η αισιόδοξη νότα και το μεγάλο ζητούμενο

Είναι καλοκαιρινό «άθλημα» η παρακολούθηση φιλικών και οι πρώτες απόψεις. Ωστόσο, ασφαλή συμπεράσματα δεν βγαίνουν και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Πόσο μάλλον στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ, που πριν από το χθεσινό τεστ με την Μπνέι Σαχνίν (0-1) έκανε και πρωινή προπόνηση, ενώ τα σχήματα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ήταν πέρα για πέρα πειραματικά.

Δεν είναι ελαφρυντικό για την ήττα, θα μπορούσε να ειπωθεί το ίδιο εάν χθες έριχναν τέσσερα γκολ στους Ισραηλινούς οι γαλαζοκίτρινοι. Είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση, μιλάμε για φιλικά παιχνίδια.

Αν μπορεί να κρατηθεί κάτι, είναι η αισιόδοξη παρουσία των νεοαποκτθέντων Ντανίλο και Κβιλιτάια. Δεν τους μάθαμε χθες, φυσικά, αφού αμφότεροι προέρχονται αντιστοίχως από την ΑΕΛ και την Ανόρθωση. Πάλι, όμως, πρόκειται για θετικές ενδείξεις από δύο καλοκαιρινές μετεγγραφές.

Φαίνεται όμως ότι ακόμη θέλουν να χρόνο να δέσουν με το σύνολο. Ήταν κάποιες περιπτώσεις, για παράδειγμα, που ο Κβιλιτάια δεν είχε καλή συνεννόηση με τους τροφοδότες του. Έκανε κίνηση, δεν του έδιναν την μπάλα εκεί που την ήθελε και, αφού χανόταν η φάση, γύριζε για να το συζητήσει μαζί τους.

Τα γνωστά και φυσιολογικά, δηλαδή, που παρουσιάζονται σε ομάδες με πολλά νέα πρόσωπα και έχουν πολύ δρόμο να διαβούν, ώσπου να φτάσουν στο επιθυμητό στάδιο ομοιογένειας. Άλλωστε, το «δέσιμο» είναι το μεγάλο ζητούμενο για τους γαλαζοκίτρινους, καθώς ποιοτικές μονάδες υπάρχουν. Και θα έρθουν και άλλες (ας μην ξεχνάει κανείς πως απουσίαζαν οι Νταουσβίλι – έμεινε στην Κύπρο, Γκάρνερ, Οκριασβίλι και Τσεπάκ, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ