aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η άγνοια και η απάντηση «στείλτε μας μια πρόταση» του Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Η άγνοια και η απάντηση «στείλτε μας μια πρόταση» του Πετρίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Παράλληλα με τις υποθέσεις Μπεν Σαχάρ και Νταβίδ Ακιντόλα στον ΑΠΟΕΛ τρέχουν και τα άλλα θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, αφού αναζητά σέντερ μπακ και έναν αμυντικό χαφ. Όπως πληροφορούμαστε, άρχισαν να υποβάλλουν προτάσεις και ίσως να είναι θέμα χρόνου να πάρουν θετική απάντηση. Ο Λουντέμο χθες έκανε την πρώτη του γνωριμία με το νέο του περιβάλλον, αφού πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες και όπως ήταν φυσιολογικό, «κόλλησε» αμέσως με τον Γιάνσεν.

Μπορεί στην Ελλάδα να φέρουν τον Πραξιτέλη Βούρο να είναι ένα βήμα πριν από το να ντυθεί στα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ, αλλά η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δηλώνει άγνοια επί του θέματος αφού κανένας δεν επικοινώνησε ακόμα μαζί τους. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή και για τη νέα περίοδο. Η μόνη επαφή που είχαν με την πλευρά του ΟΦΗ ήταν πριν τέσσερις ημέρες, όταν ο αντιπρόεδρος της κρητικής ομάδας ανέφερε στον Πρόδρομο Πετρίδη πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βούρου. Η απάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη ήταν «στείλτε μας επίσημα μια πρόταση», αλλά από εκείνη την ημέρα οι ομιλίτες δεν είχαν επανέλθει.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ/Ομόνοια: Κλειδί για τον Ακιντόλα ένας επαγγελματίας «τζογαδόρος»

Στα ρεπορτάζ του ΟΦΗ, βέβαια, υπάρχουν και λεπτομέρειες για το «deal»: «Ο Βούρος θα χαρίσει τα λεφτά που έχει να παίρνει και θα μείνει ελεύθερος και παράλληλα η ομάδα της Λευκωσίας θα έχει ένα μεγάλο ποσοστό σε πιθανή μεταπώλησή του που θα φθάνει στο 40%». Οι γαλαζοκίτρινοι φαίνεται να αξιώνουν και ένα μικρό ποσό έξτρα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το… τελείωσαν στο Ισραήλ με Μπεν Σαχάρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ