aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η αγχωμένη επιστροφή, η απουσία που έκανε μπαμ και ο «σωτήρας» Καρώ

ΑΠΟΕΛ: Η αγχωμένη επιστροφή, η απουσία που έκανε μπαμ και ο «σωτήρας» Καρώ

Η αποψινή ήταν από τις πιο δύσκολες νίκες του ΑΠΟΕΛ στο τρέχον πρωτάθλημα. Έβαλε μεν τέλος στο αρνητικό εντός έδρας σερί απέναντι στην Ανόρθωση (1-0) σε ματς πρωταθλήματος, που κρατούσε από τις 12 Ιανουαρίου 2019, έκανε το 9Χ3 και επέστρεψε στην κορυφή.

Ωστόσο, οι γαλαζοκίτρινοι παρουσίασαν πρόβλημα στη δημιουργία σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μόλις άλλες δύο καλές φάσεις πέραν εκείνης του Κβιλιτάια στο 29’, που έφερε το αυτογκόλ του Χαρογιάν (Σαρφό 21’, Σατσιάς 87’).

Επίσης, στο τελευταίο 20λεπτο, όταν πίεσε η Ανόρθωση φάνηκε η μεγάλη απουσία του παιχνιδιού με ονοματεπώνυμο: «Χοσέ Κρέσπο». Δίχως την παρουσία του ηγέτη της άμυνας, σε συνθήκες πίεσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά έλλειψη καθαρού μυαλού στα μετόπισθεν.

Ωστόσο, η πιο καθοριστική στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ μετά το γκολ που πέτυχε, είχε πρωταγωνιστή τον αντικαταστάτη του Ισπανού αμυντικού. Ο Καρώ έδιωξε στη γραμμή στο 69’ μετά από κοντινό σουτ του Παρούτη και έσωσε την ομάδα του από την απώλεια δύο βαθμών, που θα προδιαγραφόταν εάν παραβιαζόταν η εστία της.

Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να βελτιωθεί ο ΑΠΟΕΛ επειδή τον περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Αρχίζοντας από το εκτός έδρας ματς που έρχεται με τον Άρη την ερχόμενη Πέμπτη, από τον οποίον γνώρισε τη μοναδική ήττα του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ